Datum objave: 2019-07-16

Automobilski raj u Kielcu – Dub IT! Inter Cars Tuning Festival

Najbolje automobilske tvrtke, stotine tuning projekata iz Poljske i šire, atraktivne drift izvedbe, samo su neke od atrakcija koje su se krajem lipnja mogle vidjeti na terenima sajma u poljskom Kielcu. Ovogodišnje izdanje Dub IT! Inter Cars Tuning Festivala još će dugo ostati u sjećanju tisuća posjetitelja koji su posjetili ovaj događaj.

Dub IT! Tuning Festival je jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih automobilskih događaja u tom dijelu Europe. Stotine projekata, prisutnost najboljih automobilskih marki te brojne atrkativnosti u smisli driftanja i utrka, i ove godine su u Kielce privukli masu entuzijasta sa svojim „modificiranim“ limenim ljubimcima. 

Ovogodišnje izdajne bilo je izuzetno iz više razloga. Kao prvo, događaj je dobio snažnog partnera, jer se u događaj uključio i Inter Cars te jedan od njegovih odjela, točnije Inter Cars Motorsport i Tuning. Kao drugo, pao je i rekord posjećenosti sajma, posjetilo ga je preko 16 500 gostiju iz raznih dijelova Poljske i okolice. Kao treće, gosti su mogli računati na brojne atrakcije, koje im nisu bile dostupne prijašnjih godina.

- Osmo izdanje događaja je za nas bilo rekordno i uistinu jedinstveno, zahvaljujući podršci našeg pouzdanog partnera kao što je tvrtka Inter Cars SA. Zajednička suradnja je dovela do toga da nas posljednjeg vikenda u lipnju na sajmu u Kielcu posjeti preko 16 500 gostiju. Osim fanstastično modificiranijh automobila u koje su uložene ogromne emocije i trud, ove godine program su obogatili Super0ES, Monster Truck show i mnogi drugi. Pokazalo se da za automoto fanove dobne granice ne postoje, i svatko, od najmlađeg do najstarijeg, je mogao pronaći ponešto za sebe. Događaj se odvijao u svih sedam izložbenih dvorana sajma u Kielcu, a popunilo ih je preko pet stotina „neobičnih“ automobila. Računamo na to, da će rekord sljedeće godine ponovno biti srušen! – izjavio je Grzegorz Figarski, direktor projekta Dub IT! Inter Cars Tuning Festivala u Kielcu.

- Volimo automobilizam i želimo biti što bliže ljudima koji imaju isti takav pristup kao i mi. Zahvaljujući tome, što smo prisutni na ovom događaju, imamo priliku čuti potrebe naših klijenata i još bolje prilagoditi našu ponudu njihovim zahtjevima i očekivanjima. Vrlo je ohrabrujuće to, što nam ljudi toliko željno prilaze i govore o projektima, na kojima rade ili žele početi raditi. Ovdje smo kako bismo ih savjetovali i pomogli shvatiti u realizaciji njihove strasti – uvjerava nas Piotr Bok, Segment Manager Inter Cars SA.

Tijekom događaja, ne samo da ste mogli uživati u programu prepunom brojnih atraktivnih događanja, već ste imali priliku susresti se s predstavnicima marki, koje nude proizvode za održavanje i modificiranje automobila. Tu su između ostaloga bili prisutni predstavnici tvrtki kao što su Ravenol, Eibach, Ulter Sport i mnogi drugi.

Međutim, Dub IT! Inter Cars Tuning Festival ne čine samo automobili. Spomenuti događaj također predstavlja priliku za širenje znanja, a sve to zahvaljujući školovanjima u organizaciji Inter Carsa, koja su se odvijala prikolici američkog kamiona, poznatijeg kao Show Car.

Na Dub IT eventu mogli ste susresti i brojna poznata lica. Među zvijezdama motosporta, koje su posjetile događaj bili su Bartosz Ostałowski – ambasador Inter Carsa, te vozači rallyja Gosia Rdest i Michał Ratajczyk. Spomenuta trojka sudjelovala je na panel diskusiji na glavnoj pozornici eventa, tijekom čega su govorili o svojim karijerama, kao i o planovima za blisku budućnost.   

- Drago mi je da sam imao priliki sudjelovati u ovogodišnjem izdanju Dub IT! eventa, zajedno s mojim parterom – Inter Cars Tuningom. Vrlo sam impresioniran kako je događaj evoluirao u posljednjih nekoliko godina – govori Bartosz Ostałowski, jedini drifter s FIA licencom za vožnju stopalima – Osim toga, imao sam mogućnost predstaviti svoj BMW na području driftanja. Događaj je bio iznimno uspješan i vjerujem kako ću se vratiti i sljedeće godine – zaključio je Ostałowski.