Datum objave: 2021-07-27

Bosch produljuje jamstvo za startere i alternatore na tri godine

Produljenjem jamstva naglašava se visoka kvaliteta proizvoda i povećava povjerenje u funkcionalnost i dugotrajnost proizvoda.

BOSCH STARTERI.PNG

ZNAK POVJERENJA

Za kompletan Bosch asortiman startera i alternatora – kako za nove, tako i za obnovljene – jamstveni rok produljen je s dvije na tri godine. Bosch na taj način naglašava visoku kvalitetu svojih startera i alternatora, a samim time jamči povećanu pouzdanost autoservisima i njihovim klijentima. Produljenje jamstva za jednu dodatnu godinu počinje 01. lipnja 2021. i primjenjuje se retroaktivno. Npr. ako se starter ugrađen u rujnu 2018. pokvari zaključno do rujna 2021., ovaj će slučaj biti tretiran kao jamstveni zahtjev obuhvaćen produljenim jamstvom.

NOVI STARTERI I ALTERNATORI

Novi starteri i alternatori za osobna i gospodarska vozila prikladni su za vozila svih starosti – iako su prikladniji za novija vozila. Ovi se proizvodi podvrgavaju strogim ispitivanjima funkcije i kvalitete, kako bi se zajamčila njihova usklađenost sa zahtjevnim tehnološkim specifikacijama za određeno područje primjene vozila. U tu se svrhu podvrgavaju strogom i dosljednom osiguranju kvalitete, čime se postiže usklađenost s visokim Bosch zahtjevima i standardima kvalitete. Zajamčena besprijekorna ugradnja i pouzdana funkcija mehaničkih, električnih i elektroničkih sučelja rezultira uštedom na vremenu tijekom ugradnje. Povrh toga, sveobuhvatnim asortimanom također su obuhvaćene najmodernije tehnologije, kao što su start/stop starteri i alternatori velike učinkovitosti. Asortiman se stalno ažurira i proširuje za široko područje osobnih i gospodarskih vozila, kao i za građevinske i poljoprivredne strojeve i dizel električne agregate, kako bi se zadovoljile potrebe autoservisa i njihovih klijenata. Bosch pri tome koristi bogato 100-godišnje stečeno iskustvo u razvoju i proizvodnji startera i alternatora.

BOSCH EXCHANGE OBNOVLJENI PROIZVODI

Uz pokrivenost ključnih tržišta od gotovo 90%, Bosch eXchange asortiman proizvoda za više marki vozila može se smatrati vrijednom visokokvalitetnom alternativom koja omogućava ekonomične popravke vozila i popravke zasnovane na aktualnoj vrijednosti vozila. Asortiman se uglavnom sastoji od obnovljenih proizvoda i prema potrebi može se dopuniti novim dijelovima, kako bi se postigla velika pokrivenost tržišta ovakvih usluga i mogućnost isporuke u traženim rokovima. Obnovljeni proizvodi obrađuju se prema istim standardima kao i originalni dijelovi i podvrgavaju strogim ispitivanjima funkcije i kvalitete. Tijekom industrijaliziranog tehnološkog procesa obnavljanja proizvoda, kritične komponente i istrošeni dijelovi zamjenjuju se novima. Sve ostale komponente se ispituju, profesionalno obnavljaju ili se prema potrebi zamjenjuju novim dijelovima. Time se postiže visoka kvaliteta i pouzdanost obnovljenih dijelova, u kombinaciji s izuzetno povoljnim omjerom cijene i performansi. Povrh toga, Bosch eXchange također pridonosi uštedi prirodnih resursa a time i zaštiti prirodnog okoliša, uz važan doprinos cirkularnom gospodarstvu, ponovnom uporabom rabljenih dijelova, takozvanih proizvoda predviđenih za obnavljanje.