Datum objave: 2023-10-19

Kärcher posebna ponuda (23.10.-31.12.2023.)

Kraj godine je rezerviran za posebnu Karcher ponudu u kojoj vas očekuju posebno niske cijene na Karcher opremu - od usisivača do čistača i dodatne opreme.

U nastavku pronađite link letka posebne Karcher ponude te ga možete skinuti na svoj i uređaj. Također, u nastavku članka su navedeni isti proizvodi s detaljnijim opisom. Za više detalja slobodno kontaktirajte svoju poslovnicu i prodajnog predstavnika ili se slobodno obratite na alati@intercars.eu.


Download letka Karcher posebne ponude


USISIVAČ ZA MOKRO I SUHO USISAVANJE NT 27/1 Me

NT 27/1 Me je kompaktan, okretan mokro/suhi usisivač koji je posebno praktičan za rukovanje, a ima univerzalnu industrijsku namjenu. NT 27/1 Me ima enormnu snagu usisavanja zahvaljujući svojoj jakoj usisnoj turbini. Opremljen je filtrom s patronama. Mehaničko isključenje putem plovka kod postizanja maksimalne napunjenosti osigurava dulji životni vijek i očuvanje uređaja. Praktični 'clip' sustav za brzu promjenu odnosno priključenje pribora omogućuje nekomplicirano rukovanje. Pet kotačića za upravljanje osiguravaju lagano pomicanje, okretnost i sigurno stajanje. Osim toga, NT 27/1 Me ima praktičnu površinu za odlaganje na glavi puhala. Dodatni plus modela NT 27/1 Me je držač pribora i kvačica za kabel na uređaju. Ergonomična ručka s prihvatom za usisnu cijev jamči jednostavan i praktičan transport uređaja zajedno s kompletnim priborom. NT 27/1 Me ima odbojnik po cijelom opsegu, koji ne štiti samo uređaj, već također i zidove, strojeve i namještaj od oštećenja. Također i nehrđajuće kućište od plemenitog čelika, otporno na kiseline i lužine, osigurava dug životni vijek ovog industrijskog usisavača.

UREĐAJ ZA EKSTRAKCIJU I RASPRŠIVANJE Puzzi 8/1

Robustan, izdržljiv, učinkovit: Puzzi 8/1 uređaj za ekstrakciju i prskanje iz Kärchera impresivno čisti presvlake i uklanja mrlje s tekstilnih površina s izvanrednim i higijenskim rezultatima čišćenja i visokom učinkovitošću. Kompaktni stroj za ekstrakciju i raspršivanje raspršuje otopinu za čišćenje duboko u tekstilna vlakna i zatim je ponovno uklanja s rastvorenom prljavštinom. Ova izvrsna izvedba povratnog usisavanja također osigurava brzo sušenje i znači da se tekstilne površine mogu brzo ponovno koristiti - idealno za visoke zahtjeve stručnjaka za čišćenje u hotelskom i ugostiteljskom sektoru ili za čišćenje unutrašnjosti vozila. Također se može koristiti standardna, ekstra kratka mlaznica za presvlake za praktično, ergonomsko čišćenje uskih prostora. Zahvaljujući vrlo maloj težini i ergonomskoj ručki za nošenje, uređaj za ekstrakciju se lako može prenositi jednom rukom. Veliki gumbi kojima se može upravljati rukom ili nogom također povećavaju udobnost za korisnika. Poklopac uređaja i ručna mlaznica su prozirni za bolji pregled prljave vode.

VISOKOTLAČNI ČISTAČ VRUĆOM VODOM HDS 7/16 C

Trofazni, snažni visokotlačni čistač s vrućom vodom HDS 7/16 C iz HDS-kompaktne klase posjeduje promišljeno rukovanje jednim gumbom kao i velike kotače i upravljački kotač, koji korisniku uvelike olakšavaju rukovanje i transport. Ovaj uređaj odlikuju proširena oprema i iznimno ekonomičan i ekološki rad zahvaljujući eco!efficiency stupnju. Dok EASY!Force visokotlačni pištolj iskorištava reaktivnu silu visokotlačnog mlaza kako bi silu držanja smanjio na nulu, EASY!Lock brzi zatvarači omogućuju pet puta brže rukovanje u usporedbi s običnim vijčanim spojevima, bez gubitka na robusnosti i dugovječnosti. Servo Control nudi kontinuiranu regulaciju tlaka i količine vode izravno na pištolju. Spremnici za sredstvo za čišćenje i gorivo su zaštićeno integrirani u otpornu šasiju, koja dopušta čak i primjene u težim uvjetima. Pribor, mlaznice i alati mogu se bez problema pospremiti u praktične pretince za odlaganje.

VISOKOTLAČNI ČISTAČ HLADNOM VODOM ProHD 400


Ugodno lagani visokotlačni čistač ProHD 400 spaja snagu s kompaktnošću i impresionira izvrsnom mobilnošću. Svestran je i dizajniran za korištenje u okomitom ili vodoravnom položaju. Stroj ima praktičnu dodatnu ručku, što ga čini praktičnim i lakim za utovar i transport. Automatski sustav za rasterećenje tlaka na ProHD 400 štiti komponente i produljuje životni vijek stroja. Također ima pozitivan učinak na troškove popravka i održavanja te osigurava znatno lakšu upotrebu HP pištolja s okidačem i udobnije rukovanje. Aksijalna pumpa s 3 klipa opremljena je robusnom mesinganom glavom cilindra i radi iznimno pouzdano. Pametno spremište pribora sastoji se od odjeljka za mlaznice, vijčanih spojeva za čistače površina i gumene trake za pričvršćivanje visokotlačnog crijeva. Tu je i praktična teleskopska ručka za guranje koja olakšava skladištenje i transport te štedi prostor.

PressurePro otapalo ulja i masti Extra RM 31 eco!efficiency


Visokotlačno sredstvo za dubinsko čišćenje visoke koncentracije s posebnom formulom eco!efficiency. Učinkovito uklanja tvrdokornu prljavštinu, npr. ulje, mast, katran, čađu i dimnu smolu.
Sa svojom posebnom formulom, PressurePro Oil and Grease Cleaner Extra RM 31 eco!efficiency razvijen je za upotrebu u visokotlačnim čistačima s eco!efficiency načinom rada i stoga premošćuje prazninu u učinkovitosti čišćenja koja se može stvoriti nižom temperaturom vode od 60 °C. Nudi snažnu akciju čišćenja u svim temperaturnim rasponima i može se koristiti čak i u fazi pare do 150 °C. Visoko koncentrirana formula bez silikona koja se lako odvaja bez napora uklanja teške uljne, masnoće i onečišćenja mineralima, dok je posebno ekonomična, štedljiva i ekološki prihvatljiva. Kao snažan dubinski čistač pogodan za pranje motora i čišćenje dijelova u radionicama ili na poljoprivrednim gospodarstvima, oduševljava i na drugim područjima, primjerice u čišćenju fasada pri uklanjanju nečistoća uzrokovanih emisijama, ptičjim izmetom ili ostacima insekata, a može se koristiti i za čišćenje unutrašnjosti spremnika u prehrambenoj industriji.

VehiclePro sredstvo za visokotlačno pranje RM 806

Koncentrat deterdženta za visokotlačno pranje. Sa širokim područjem primjene za uklanjanje najtvrdokornijih ostataka ulja, masti, insekata i sokova drveća. Bez NTA. Može se koristiti univerzalno za pranje automobila, gospodarskih vozila, bicikala i motora, moćno VehiclePro sredstvo RM 806 za korištenje u samoposlužnim praonicama. Ultra-učinkovit visokotlačni deterdžent bez NTA otapa čak i najtvrdokornije ostatke ulja, masti, blata, insekata i sokova drveća. Brzo odvaja ulje i vodu u separatoru ulja, a tenzidi koje sadrži, a koji su biorazgradivi u skladu s EEC 648/2004, pomažu osigurati ekološki prihvatljivo pranje vozila. Štoviše, koncentrat iz Kärcher VehiclePro asortimana impresionira visokim učinkom od do 60 pranja automobila po litri.

Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti vozila RM 651

Za osvježavajuće čiste interijere bez mirisa: od kokpita do gumene brtve, od zaslona do presvlaka i kože. S antistatičkim učinkom i učinkovitom neutralizacijom mirisa.

SVOJSTVA

  • Za čišćenje unutrašnjosti vozila, uključujući kokpit, obloge vrata, sjedala od tkanine i umjetne kože, pokrivač za glavu, Alcantara®, podne prostirke, kromirane i ukrasne trake, gumene brtve. Nije prikladno za staklo i kožu
  • Učinkovito uklanja prljavštinu kao što je zemlja, otisci prstiju, filmovi razmazanih ostataka, ostaci hrane i pića i krema za sunčanje
  • Aktivno suzbijanje neugodnih mirisa
  • Osvježavanje boje i vlakana
  • olakšava buduće čišćenje površine (neznatno ponovno prljanje)
  • Ergonomska glava raspršivača za ravnomjerno, ravno nanošenje i malu potrošnju
  • Ugodan, svježi miris limuna
  • Ready-to-use sredstvo za čišćenje (RTU)
  • tenzidi prema OECD-u biološki razgradivi
  • Proizvedeno u Njemačkoj


ČISTAČ TERASA PCL 4

S električnim uređajem PCL 4 moguće je jednostavno, temeljito i posebno ravnomjerno uklanjanje tvrdokorne prljavštine s drvenih terasa. Priključite uređaj za čišćenje terase na vrtno crijevo i krenite s čišćenjem. Zahvaljujući kombinaciji 2 rotirajuća i zamjenjiva valjka s četkama i podesivoj količini vode, prljavština se može pouzdano odvojiti i istovremeno ukloniti. Tako će terasa u tren oka biti temeljito čista - i potrošit će se toliko vode koliko je potrebno za zadatak čišćenja. Širina i položaj valjaka konstruirani su tako da se mogu očistiti 2 daske u jednom koraku i do ruba što dodatno štedi vrijeme. Zahvaljujući zamjenjivim valjcima s četkama mogu se temeljito i nježno očistiti glatke kamene pločice i ploče sa zatvorenom strukturom površine osim drva i WPC-a.


Komplet za čišćenje stakla i prozora

Kärcher opsežan set za čišćenje stakla i prozora za posebne primjene. Komplet uključuje kompletnu osnovnu opremu u praktičnoj, čvrstoj najlonskoj torbi.