Bosch školovanje - sustavi benzinskih motora downsizing/direktno benzinsko ubrizgavanje

od 11.03.2019 Početak treninga: 8:00
do 12.03.2019 Završetak treninga: 16:00
Nikole Tesle 21, Prelog
Organizator školovanja: Bosch Hrvatska
2438 HRK NETO / po osobi
Prijavi se

OPIS ŠKOLOVANJA

Trajanje: 2 dana

Polaznici: 
Automehaničari / Autoelektričari / Mehatroničari s praktičnim iskustvom na području paljenja i ubrizgavanja.

Preduvjet:

  • Stručna znanja stečena na seminarima
  • Korištenje ESI[tronic] / KTS-a 5xx/6xx ili ESI[tronic] 2.0,
  • Korištenje FSA 7xx ili rad s osciloskopom / mjerenje i ispitivanje senzora,
  • Tehnologija benzinskog ubrizgavanja 1 i 2 ili Sustavi neizravnog ubrizgavanje goriva i varijabilno upravljanje ventilima i usisom.
  • Sigurno rukovanje s Bosch dijagnostičkim i ispitnim uređajima.

Cilj školovanja: Ispitivanje novih sustava različitih proizvođača s direktnim ubrizgavanjem benzina sa piezo-ventilima i elektromagnetskim ventilima za ubrizgavanje. Dijagnoza na Downsizing sustavima i njihovim djelomičnim sustavima s KTS-om i FSA-om.
Prepoznavanje i otklanjanje grešaka.

Sadržaj: 

  • Struktura, zadaća, funkcioniranje i ispitivanje komponenti i podsustava najnovijih sustava za izravno ubrizgavanje benzina na Downsizing motorima s 3 ili 4 cilindra različitih proizvođača.
  • Međusobni utjecaj senzora i aktuatora različitih sustava napunjenosti (dupli turbo punjač/kompresor itd.) i ubrizgavanja, njihova nova tehnološka rješenja (npr. integrirana ispušna grana), DECOS i sustava za naknadnu obradu ispušnih plinova.
  • Polazeći od prethodno prenesenih znanja praktično se razrađuju načini funkcioniranja sustava i komponenti. Primjena prenesenih znanja za radove na dijagnostici, podešavanju i održavanju na vozilima sa sustavima za izravno ubrizgavanje benzina.
  • Traženje kvara na vozilu s ciljanom primjenom sustava ESI[tronic] 2.0 / SIS / CAS / CAS[plus], KTS i FSA. Praktični radovi na vozilima s navedenim sustavima.

*  Tjedan dana prije početka seminara šaljemo Vam pozivnicu s detaljima seminara putem e-maila.
** Ovaj seminar je također dostupan na našem VIP Programu vjernosti. Ukoliko hoćete kupiti taj seminar preko vip bodova molimo vas da se na isti prijavite preko VIP stranice.
Prijavite se za školovanje