Radite li na projektu za koji mislite da će nam biti zanimljiv? Bavite li se motosportom i ostvarujete vrhunske rezultate, a potrebna vam potpora?
Ispunite obrazac i pošaljite nam ga!
Odjel marketinga tvrtke Inter Cars d.o.o. kontaktirat će Vas u roku od 30 dana.
Zajedno učinimo ovaj svijet boljim mjestom!

INTER CARS STOJI UZ NAJBOLJE!

U Inter Carsu uvijek težimo biti najbolji u onome što radimo i znamo koliko je teško postići taj cilj.

Ako ste i vi na tome putu i mislite da Vam Inter Cars sponzorstvo može pomoći na tom putu, javite nam se na e-mail adresu: marketing.hr@intercars.eu

Zahtjevi za sponzorstva se zaprimaju tijekom cijele godine. Potrebno ih je poslati najmanje 30 dana od datuma planiranog održavanja događaja ili pokretanja projekta.

Razmatrat će se samo zahtjevi koji sadrže potpunu i urednu dokumentaciju. U slučaju primitka zahtjeva koji ne sadrži potpunu i urednu dokumentaciju, Inter Cars nije obvezan podnositelja zahtjeva pozvati na dopunu zahtjeva.

U slučaju djelomičnog ili cjelovitog prihvaćanja zahtjeva za sponzorstvo, Inter Cars će podnositelja zahtjeva pozvati na sklapanje ugovora o sponzorstvu. U slučaju neprihvaćanja zahtjeva za sponzorstvo, Inter Cars će o istome obavijestiti podnositelja zahtjeva.

Uz zahtjev potrebno je priložiti:

a) detaljan opis projekta/ programa:

  • opis iskustva, postignuća i sposobnosti organizacije da provede priloženi projekt
  • ciljevi koji se postižu provedbom predloženog projekta
  • plan rada
  • očekivani rezultati
  • opišite na koji će se način izvršiti ocjenjivanje rezultata projekta

  1. preslika Rješenja o registraciji udruge
  2. obrazac proračuna projekta
  3. preporuke, odluke o sufinanciranju ovog projekta ili pisma namjere o sufinanciranju programa
  4. materijali, publikacije, novinski članci te ostala dokumentacija koja ilustrira rad organizacije

* U obzir ćemo uzimati samo zahtjeve sa svim ispunjenim poljima.Informacija o privatnosti

Voditelj obrade je Inter Cars d.o.o., OIB: 46564276045 s uredom registriranim na Krapinska 37, 10290 Zaprešić tel. +385 1 349 22 04 (voditelj obrade). Voditelj obrade je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka, dostupnog na e-mail adresi: gdpr.hr@intercars.eu

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno i zahtijeva se radi odgovora na upite/zahtjeve za sponzorstvo Vaši se osobni podaci obrađuju u svrhu odgovora na upite/zahtjeve, na osnovu legitimnog interesa voditelja obrade. 

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni a brisani nakon uloženog prigovora ili 3 godine od datuma prestanka poslovnog odnosa.

Vaši osobni podaci mogu se pohraniti i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj posjedujemo ustanove ili pružatelje usluga, što može dovesti do primjene pravila zaštite podataka različitih od onih u Hrvatskoj. Odgovarajuće ugovorne i druge mjere za zaštitu osobnih podataka postoje kako bi pružale zaštitu pri prenošenju podataka na naše podružnice ili treće strane u drugim zemljama.

Imate pravo tražiti pristup vašim osobnim podacima, ispravljanje ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničenje obrade. U mjeri u kojoj se Vaši osobni podaci obrađuju u svrhu rukovanja Vašim korisničkim računom i izvršavanjem ugovora o prodaji, imate pravo na prijenos Vaših osobnih podataka. Također, imate pravo prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka obrađenih temeljem legitimnog interesa, kao i obrade Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe.

Ako želite ostvariti svoja prava iznad ili imate pitanja u vezi s obradom Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: gdpr.hr@intercars.eu

Nadalje, imate pravo podnijeti žalbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb.

Preuzeti obrazac