Skladištar h02

Skladištar (m/ž)

Mjesto rada: Zagreb
Vrsta zaposlenja: stalni radni odnos
Objavljeno: 04.07.2019
Želite li postati dio uspješnog tima vodećeg hrvatskog distributera autodijelova, alata i servisne opreme, za našu poslovnicu na Jankomiru tražimo djelatnike za rad na poziciji:

Skladištar (m/ž)

O nama:

Inter Cars d.o.o. je hrvatska podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila te motocikle, a također u svojoj ponudi ima alate i opremu za servisne radionice i dijelove za motocikle. Matična je tvrtka počela s radom 1990. godine u Poljskoj. 2004. godine Inter Cars je putem IPO izlistan na Varšavskoj burzi, a 2014. godine tvrtka Inter Cars S.A. je dobila nagradu za tvrtku godine burze u Varšavi prema odabiru investitora.

Vizija grupe je biti prepoznat kao najbolje poduzeće u automobilskoj industriji po pitanju kvalitete dijelova, usluga i brige za klijente. Cilj je zadržati vodeću poziciju u Srednjoistočnoj Europi i zauzeti vodeću poziciju u cijeloj Europi. Misija je osigurati najkvalitetniju uslugu što se tiče distribucije rezervnih dijelova za vozila, industrijskih proizvoda i opreme za servisne radionice, osluškujući potrebe tržišta. Konstantnim razvojem i unaprjeđenjem podizati vrijednost za dioničare i potpuno zadovoljiti svoje klijente.

Inter Cars Hrvatska d.o.o. je od 2005. godine ponosni član Inter Cars obitelji koja broji 16 zemalja, a u Hrvatskoj imamo 27 poslovnica, te 82 Q-Service servisna centra.

Opis posla:

Poslovi prijema, skladištenja i pripreme robe za isporuku kupcima

Uvjeti:

  • SSS
  • sklonost timskom radu, sistematičnost, točnost, samostalnost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka, orijentiranost na rezultate
  • vozačka dozvola B kategorije
  • spremnost na učenje i stručno usavršavanje

Što nudimo:

  • nakon probnog rada Ugovor o radu na neodređeno vrijeme
  • plaćene troškove prijevoza
  • mogućnost napredovanja
  • rad u internacionalnoj kompaniji

O rezultatima prijave i daljnjim koracima selekcije kandidati će biti osobno obaviješteni od strane gospodina Ivan Zidar

Popuniti obrazac

Ime

Prezime

Telefon

E-mail

Dodati CV (PDF) *

Opis problema

Informacija o privatnosti

Voditelj obrade je Inter Cars d.o.o., OIB: 46564276045 s uredom registriranim na Krapinska 37, 10290 Zaprešić tel. +385 1 349 22 04 (voditelj obrade).  
Voditelj obrade je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka, dostupnog na e-mail adresi: gdpr.hr@intercars.eu

Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno i zahtijeva se radi procesa zapošljavanja. Ako nam ne dostavite gore navedene osobne podatke, nećete moći sudjelovati u procesu zapošljavanja. Vaši se osobni podaci obrađuju u svrhu zapošljavanja, na osnovu legitimnog interesa voditelja obrade. 

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni, a brisani nakon završetka procesa zapošljavanja.

Vaši osobni podaci mogu se pohraniti i obrađivati u bilo kojoj zemlji u kojoj posjedujemo ustanove ili pružatelje usluga, što može dovesti do primjene pravila zaštite podataka različitih od onih u Hrvatskoj. Odgovarajuće ugovorne i druge mjere za zaštitu osobnih podataka postoje kako bi pružale zaštitu pri prenošenju podataka na naše podružnice ili treće strane u drugim zemljama.

Imate pravo tražiti pristup vašim osobnim podacima, ispravljanje ili brisanje osobnih podataka, kao i ograničenje obrade. U mjeri u kojoj se Vaši osobni podaci obrađuju u svrhu rukovanja Vašim korisničkim računom i izvršavanjem ugovora o prodaji, imate pravo na prijenos Vaših osobnih podataka. Također, imate pravo prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka obrađenih temeljem legitimnog interesa, kao i obrade Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe. Ako želite ostvariti svoja prava iznad ili imate pitanja u vezi s obradom Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: gdpr.hr@intercars.eu

Nadalje, imate pravo podnijeti žalbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb.

* Obavezno popuniti polja