Datum objave: 2018-09-27

Zlatna nagrada SAP Quality awards CEE pripala je tvrtki Inter Cars

Inter Cars je osvojio zlato na natjecanju za međunarodnu nagradu SAP Quality Awards za moderni B2B e-commerce sustav izrađen u suradnji s e-point tvrtkom.

Sustav B2B e-commerce, temeljen na Hybris platformi, dizajniran je prvenstveno za poslovne partnere tvrtke Inter Cars – zaposlenike autoservisa. Zahvaljujući njemu, pretraživanje i naručivanje dijelova postalo je mnogo brže i intuitivnije, a cijela platforma također funkcionira na mobilnim uređajima.  

Rješenje je uspješno implementirano na brojnim tržištima na kojima je tvrtka Inter Cars prisutna.

SAP Quality Awards je međunarodno natjecanje u kojem neovisan žiri nagrađuje najbolje implementacije, s posebnom pažnjom na područje upravljanja projektima. Događaj se organizira od 2010. godine. Poseban žiri uzima u obzir sukladnost projekta s najboljom praksom, načela kvalitete, vrijeme i trošak za provedbu te poslovne pogodnosti koje projekt nudi.

Inter Cars je osvojio glavnu nagradu u kategoriji „Innovation Customer Experience and Commerce“. Zlatna nagrada za najbolju SAP implementaciju u Srednjoistočnoj Europi također znači da projekt nastavlja sa sljedećom fazom natjecanja.

Svečano uručivanje nagrada održano je tijekom SAP Technology Forum-a u Sopotu (Poljska), gdje je glavnu nagradu u ime čitavog tima zaduženog za razvoj projekta, preuzela projekt menadžerica čitavog projekta, Sylwia Karaś-Cicholska.