Datum objave: 2019-08-20

Preseljenje poslovnice Inter Cars Osijek

Dragi partneri,

ovom prilikom vas obavještavamo da su u tijeku završne pripreme vezane za preseljenje poslovnice Inter Cars Osijek na novu lokaciju. Od ponedjeljka 26. kolovoza, potražite nas na novoj adresi, Hrastova ulica br. 4 (nedaleko od stare poslovnice).

IMG_0353.jpg
IMG_0355.jpg
IMG_0370.jpg
IMG_0371.jpg
IMG_0358.jpg
IMG_0374.jpg

Vratimo se malo u prošlost, točnije u 2015. godinu, kada je krajem lipnja otvorena poslovnica Inter Cars Osijek. Tada je poslovnica zapošljavala 10 ljudi i imali smo 3 dostavna vozila. Poslovnica je bila otvorena na odličnoj lokaciji za naš posao, u prvom redu Čepinske ulice u Osijeku, te je za to vrijeme bila iznimno atraktivna i prostrana.

Kako smo tijekom godina zadobili povjerenje naših partnera, rastao je značajno i promet te smo uvodili nove dostavne rute sa kojima smo htjeli podići standarde dostave po pitanju brojnosti, točnosti i pouzdanosti, kako u gradu Osijeku, tako i u okolici: prvenstveno u Belišću, Valpovu, Donjem Miholjcu i Belom Manastiru te smo s početnih 3 vozila trenutno na brojci od 7 vozila s tendencijom daljnjeg širenja voznog parka.

Kako nas je i u prodaji bilo sve više, prodajni prostor je postajao sve manji, a skladišni se gušio pod pritiskom velikog broja narudžbi, dostavnih ruta i prometa. Trenutno poslovnica Inter Cars Osijek broji 19 djelatnika. Većina od onih spomenutih 10 je i danas s nama.

Realnost je postalo to da smo „prerasli“ poslovnicu te smo se iz tog razloga odlučili na preseljenje. Izborom nove poslovnice, koja se nalazi nedaleko od stare, u Hrastovoj Ulici br.4, dobili smo mnoštvo novih pogodnosti: 2 ulaza i izlaza vozila iz poslovnice, natkriveni prostor za utovar i istovar, neograničen broj parkirnih mjesta za kupce, parkirna mjesta za LKW vozila u dvorištu poslovnice, skoro duplo veći skladišni prostor i veći prodajni prostor.

Poslovnica posjeduje i veliko dvorište koje se može koristiti kao parking, ali i za skladištenje robe i vozila.

Ulaskom u veći prostor, poslovnica Osijek dobiva direktnu dostavu kamionskih guma od proizvođača, što će također utjecati na našu isporučivost i asortiman već ove zime.

Sredstva su investirana u vrhunsku klimatizaciju, novu računalnu opremu, namještaj, kao i veći broj artikala alata i opreme u prodajnom prostoru.

Na pojedine komentare kako je sada naša poslovnica tek „u trećem redu „ ili da se nalazi „predaleko“, možemo svi odmahnuti rukom. Naši poslovni partneri su automehaničari, specijalističke prodavaonice autodijelova, moto opreme i LKW kupci, koji će nas brzo naći, dok maloprodajni kupci zasad još nisu u našem fokusu. Nastojimo graditi dugoročne poslovne odnose s našim partnerima.

Pozivamo Vas da posjetite našu novu (staru) poslovnicu u Osijeku, na adresi Hrastova ulica 4 (pored BMW salona TOMIĆ).