Datum objave: 2019-06-13

Ofenziva na kvalitetu na tržištu zamjenskih rezervnih dijelova - FAG članak

Vrhunski asortiman pojedinačnih komponenti i rješenja za popravak podvozja iz jednog izvora. Komponente upravljača i ovjesa, pogonska vratila i nosači amortizera, odsad zajedno s ležajevima kotača  upotpunjuju ponudu u okviru FAG brenda. Dosljednost i visoka kvaliteta kroz cijeli raspon proizvoda.

Počevši od 1. lipnja 2019. godine, Schaeffler Automotive Aftermarket divizija proširuje ponudu FAG proizvoda s komponentama upravljača i ovjesa, pogonskim vratilima i nosačima amortizera. Zajedno s
postojećim programom ležajeva kotača, upotpunjena ponuda predstavlja vodeći asortiman rješenja za profesionalne popravke podvozja vozila. Ovaj je potez nastavak strateškog pristupa s naglaskom na sustavnu kontrolu kvalitete i to osobito kroz procese odabira materijala, razvoja te same proizvodnje i prilagodbe rješenja za popravak – što se u konačnici odražava kroz kvalitetu svih Schaeffler proizvoda na tržištu zamjenskih rezervnih dijelova.

“Korištenjem inovativnih tehnologija za brtvljenje te visoko-učinkovitih premaza za poboljšanje izdržljivosti materijala, nudimo dosljednost i visoku kvalitetu kroz cijeli naš portfelj.”, riječi su dr. Roberta Felgera, predsjednika odjela za istraživanje i razvoj te rukovođenje proizvodnim grupama unutar Schaeffler Automotive Aftermarket divizije. “Svaka pojedinačna komponenta, svaki i najsitniji detalj razvijeni su i testirani u skladu sa Schaeffler standardima kvalitete.”
Zapravo, s brendom FAG, tvrtka posjeduje više od 130 godina iskustva u razvoju i proizvodnji sastavnih dijelova i sklopova podvozja za primjenu u prvoj ugradnji (OE). S proizvodima poput aktivnih  električkih stabilizatora i pametnih upravljačko-skretnih modula, Schaeffler aktivno ulaže i u razvoj tehnologija budućnosti. Dodatna značajka u nizu Schaeffler koncepta kvalitete je omogućavanje izvođenja učinkovitih i pouzdanih popravaka u neovisnim servisnim radionicama. Kao odgovor na zahtjeve servisera i s fokusom na ponudu dijelova za sva europska vozila, osobita je pažnja posvećena povećanju dodatne vrijednosti Schaeffler proizvoda, i to opremanjem dodacima u vidu pratećeg pribora. FAG rješenja za popravke sadrže sve potrebne komponente kao i sve potrebne sitne dijelove, poput podloški, vijaka i matica – također u vrhunskoj kvaliteti. Na taj se način korisnici naših proizvoda mogu osloniti na dosljednost i visoku kvalitetu svih popravaka sigurnosno relevantnih komponenti upravljača i ovjesa – u pogledu samih dijelova i nesmetanog tijeka servisnih zahvata.