Datum objave: 2018-10-12

Novi dobavljač u Inter Cars ponudi

Širokom asortimanu proizvođača autodijelova prisutnih u Inter Cars ponudi pridružio se još jedan brend. Proizvodi tvrtke VNE Automotive od početka srpnja dostupni su svim Inter Cars kupcima.

VNE1.png
VNE2.jpg

Tvrtka VNE Automotive osnovana je u Njemačkoj 2001. godine kao VNE GmbH. Njezin utemeljitelj je Volker Natorp. 2007. godine tvrtka VNE GmbH je preimenovana u VNE Automotive GmbH & Co. KG, što je rezultiralo preseljenjem sjedišta tvrtke iz Hamburga u Ganderkesee, gdje se tvrtka nalazi i danas.

VNE Automotive nudi brzo rastući asortiman zamjenskih dijelova kvalitete jednake onoj koja se koristi kod dijelova za prvu ugradnju. Dijelovi tvrtke VNE Automotive namijenjeni su za europska i azijska vozila. Ne odlikuju se samo visokom kvalitetom, već i malim brojem reklamacija, što izravno utječe na zadovoljstvo kupaca.

Od početka srpnja proizvodi ovog njemačkog proizvođača dostupni su svim Inter Cars kupcima. U njihovoj ponudi se između ostaloga nalaze artikli kao što su: kočioni diskovi za Porsche Panameru i Audi A7, upravljačke jedinice za Audi Q5 i A8, stabilizatori ovjesa za Mini (F55), BMW 5 (F10) i mnoštvo drugih proizvoda.

Indeksi za navedene artikle:

VNE8580

VNE5147

VNE9121220