Datum objave: 2018-11-28

Napokon Inter Cars kalendar za 2019.!

Profinjeni automobili, egzotične destinacije i prekrasne djevojke glavni su motivi najnovijeg izdanja Inter Cars kalendara u kojima će i naši kupci imati priliku uživati u nadolazećoj godini. 

Scene predstavljene u ovogodišnjem izdanju kalendara trebale bi nam predočiti kakve dojmove, osjećaje, emocije i snove pobuđuje ženski kontakt sa super luksuznim automobilom. Za razliku od prethodnih godina, u ovom izdanju kalendara naglasak je na modelima djevojaka, koje zatvorenih očiju kreću u svijet senzualne imaginacije u društvu automobila iz njihove mašte. Ovdje nije riječ njihovoj profesiji, ili o muškom fetišu, već o tome kako se one osjećaju, kako vidi sebe i što žele biti. Nježna veza između muškog i ženskog svijeta snova spaja se u ovom Inter Cars kalendaru – kaže Voyo Bakiewicz, fotograf odgovoran za izradu novog kalendara. Ovo je druga godina po redu da Voyo surađuje s našom tvrtkom u kreiranju kalendara.

Bakiewicz godinama objavljuje svoj rad na naslovnicama brojnih časopisa i reklamnih kampanja. Izrađivao je između ostaloga i naslovnice nekih lifestyle (Viva, Gala), kao i muških magazina (Playboy, Maxim) te je sudjelovao u kampanjama nekih od najvećih svjetskih televizijskih produkcija (Dancing With The Stars). Tvorac je također i brojnih sesija za brendove iz automoto svijeta (Seat, Orlen) i mnoštvo drugih.

Ovogodišnje izdanje kalendara predstavlja esenciju najljepših djevojaka koje se trenutno nalaze u samom vrhu poljskog svijeta manekenstva, kao što su - Matylda Wielgosz, Paula Tumala, Karina Grabowska, Monika Podhajecka, Kasia Chmiel, Daria Kaźmierczak, Paula Palińska, Sylwia Szczepańska, Kasia Nowosielska te Magda Matuszewska koje će sljedećih 12 mjeseci zavodljivo gledati na sve sretnike koji će biti u prilici doći u vlasništvo kalendara sudjelovanjem u ovom projektu.

Na prikazanim fotografijama možete vidjeti nekoliko primjera s foto snimanja. Uskoro slijedi i službeno predstavljanje kompletnog kalendara, nakon čega će započeti distribucija prema svim Inter Cars kupcima. Partneri kalendara za 2019. godinu su Grupa ZF, Contitech, FEBI, SKF, NGK Castrol i Comma. Ovogodišnje izdanje će po drugi put biti tiskano u impresivnoj nakladi od 45 000 komada!

Kalendar će ubrzo biti dostupan za sve kupce iz Inter Cars prodajne mreže.