Datum objave: 2019-07-10

Motor Show Kutina 2019

Održan je nastup deset stunt vozača motora, uključujući organizatora Matiju Podhraškog. Izveden je nevjerojatan show pun trikova i vratolomija.

Naslovna.jpg

6.7.2019. je održan Motor Show u Kutini na kojem je Inter Cars bio jedan od glavnih sponzora. Već nešto prije 16 sati počelo se skupljati mnoštvo motorista i ostalih posjetitelja Motor Show-a, a ukupan broj ljudi je dosegao oko 5.000 posjetitelja. Motor show je posjetio i sam gradonačelnik Kutine koji je sa zanimanjem promatrao i komentirao događaj.

Uz štand Matije Podhraškog bili su smješteni i štandovi dobavljača Mitas te CLEAN FELLAS i ONE LIFE RALLY, sponzora koji su organizirali i izložbu luksuznih automobila. Uz hitove raznoraznih žanrova koje je puštao DJ Nick Bame, velike količine jela i pića, posjetitelji su bili spremni uživati u nastupu koji je slijedio.I gradonačelnik grada Kutine je uživao u izvedbi stunt vozača.

Stunt vozači koji su nastupali:
  • Dejan Špoljar i njegov tim - Ines Stanić i Dominik Tomašec,
  • Kevin i Marco Pasqualini,
  • Radislav Mihajlov,
  • Karlo Kapović,
  • David Favata i Marco Barzan,
  • Matija Podhraški.

Posjetitelji su pljeskom i smijehom pokazali oduševljenje raznoraznim vratolomijama stunt vozača, u kojima se isticao nastup Dejana i njegovog tima te Matijin nastup kao šlag na kraju. „Grande finale“ je bilo kada su se svi stunt vozači skupili te izvodili niz trikova, a asistenti su zapalili dimne zavjese crvene, bijele, plave i ljubičaste boje, u čiji dim se Matija Podhraški zaletio s go-kartom i izveo nevjerojatno brze i vratolomne zaokrete.

SLIKE GOVORE TISUĆU RIJEČI PA IZVOLITE:

Nakon završenog nastupa, svi posjetitelji koji su se željeli fotografirati s vozačima ušli u ograđeni prostor nastupa, gdje su se mogli fotografirati sa svojim ljubimcima za trajnu uspomenu. Nedugo nakon fotografiranja uslijedilo je izvlačenje dobitnika nagradne igre, u kojem su voditelji i Matija izvlačili imena dobitnika. Podijelili su 5 nagrada, od kojih je glavna nagrada bila: vožnja Audia A8, druga nagrada: vožnja u Mercedesu GTS AMG i treća nagrada: 4 ulaznice za Motor Show i paket Monster Energy pića.

Nakon dodijele nagrada Matija se podružio sa brojem djece koji su tražili autogram, potpisivajući im postere Moto Show-a. Oko 22 sata započeo je after party na bazenu grada Kutine koji je trajao do kasnih večernjih sati.