Datum objave: 2018-07-23

Inter Cars CEO Football CUP

6. Inter Cars međunarodni nogometni turnir ove se godine održava 07.05. u Poljskoj. Turniru će prisustvovati 15 momčadi iz Poljske i drugih zemalja Inter Cars grupe. I po prvi puta, turnir će imati prijenos uživo!

Nognometni turnir PL.jpg

Turnir će se održati 07.05. u OSiR-u u Varšavi, točnije u kvartu Bemowo. Nogometne ekipe iz Poljske su prolazile kvalifikacije, a pobjednici su bile Inter Cars poslovnice: Sandomierz, Radom, Piekary Śląskie i Sosnowiec, zatim Mann Humel Sp. z o.o., Glob Cars, ILS Sp. z o.o., J&M Logistics i Mahle Polska Sp. z o.o. Međunarodne ekipe će predstavljati Hrvatska, Italija, Rumunjska, Latvija, Litva i Ukrajina.   

Online prijenos

Prvi put od osnivanja međunarodnog Inter Cars nogometnog turnira pod pokroviteljstvom predjsednika Inter Cars grupe turnir ćete moći pratiti uživo na www.ic-tv.pli na Facebook stranicama Inter Cars Poljske. Na taj ćemo način svi moći pratiti i navijati za naše. Također, prijenosi će biti na poljskom i na engleskom jeziku, te se nadamo da ćete se svi pridružiti nama  našim kolegama, partnerima, obiteljima i prijateljima diljem Europe u praćenju turnira!

Program turnira

Turnir kreće u 9:00 sati ujutro grupnom fazom koja će se održati paralelno na 3 terena. Knock-out faza natjecanja kreće oko 13:45. Finale će se održati oko 15:30, te dodjela medalja i završna ceremonija oko 16:15. 

U poluvremenu će nastupiti Konst Crew Kids, dječja plesna grupa, poljski prvaci WADF federacije.  

Tko će ove godine osvojiti turnir i odnijeti doma trofej predsjednika Inter Cars grupe? Rumunjska je glavni favorit, s 3 naslova za redom. Ekipa iz Sosnowieca će biti jedan od jačih protivnika nakon prolaska kvalifikacija u Poljskoj. Tu su svakako i naši dečki iz Hrvatske koji su prošle 2 godine bili viceprvaci. Vjerujemo kako ove godine mogu preskočiti i tu zadnju prepreku i osvojiti naslov! 

Ne sumnjamo da ćemo i ove godine vidjeti zanimljive utkamice i dobar futsal, i pozivamo vas sve da nam se pridružite u navijanju za naše!

Inter Cars Hrvatsku će predstavljati: Kristijan Pajur (C), Matej Barić, Mario Vugec, Igor Šimunić, Armin Adilović, Bruno Alitović, Marko Boc, Saša Fratrić, Patrick Horvatin, Nenad Prah, Mario Kozina, Igor Cik i Zvjezdan Brlek. Želimo im puno sreće!