Datum objave: 2019-05-30

DUB IT! INTER CARS TUNING FESTIVAL

Dub IT! Inter Cars Tuning Festival
29. i 30. lipnja 2019., Kielce, Poljska

Spektakularni festival automobilizma i ove godine se održava u Poljskoj u gradu Kielce

Dub IT! Tuning Festival jedan je od najprepoznatljivijih i najatraktivnijih automobilskih događaja u Poljskoj, koji se održava od ljeta 2012. godine. Od sada taj event ima snažnog partnera - Inter Cars je postao titularni partner i bit će još više uključen u organizaciju eventa planiranog za kraj lipnja.

Posljednje tri godine Inter Cars je na eventu sudjelovao kao izlagač što je također predstavljalo jedno veliko iskustvo. Iznimno vrijedna je bila i mogućnost komuniciranja s pravim zaljubljenicima u automobile i jedan od razloga zašto se Inter Cars još intenzivnije, na ovaj način, angažira i uključuje u navedeni događaj.

U glavnoj dvorani posjetitelji će se moći diviti automobilima izrađenim u različitim stilovima kao što su: cultstyle, stance i hella flush, german style, youngtimer itd. Osim „show&shine“ dijela moći ćete uživati i u utrkama klasičnih automobila, natjecanju u driftu, EASCA DB Drag utrci itd. Svake godine dobavljači pripremaju raznovrsne štandove na kojima možete upoznati njihove najnovije proizvode kao i sudjelovati u raznim treninzima.

Kako je posljednje izdanje eventa u gradu Kielce posjetilo 15 tisuća ljudi uz nevjerojatnu atmosferu, slobodno možemo reći da će sljedeće izdanje Dub IT! Tuning Festivala biti još i bolje.