Datum objave: 2018-07-26

8. Inter Cars kućni sajam


Ove se godine održava 8. po redu Inter Cars kućni sajam. 02.06.2018. na lokaciji našeg sjedišta, Krapinska 37Zaprešić, ove smo godine pripremili najveći sajam do sada!

DSC_3963.JPG
ShowTruck.jpg
234.jpg

Na više od 2000 mizložbenog prostora moći ćete pronaći najnovije proizvode, tehnologije i upoznati se s novim primjenama, ili samo izmijeniti iskustva s renomiranim svjetskim dobavljačima rezervnih autodijelova, guma, servisne opreme, alata i još mnogo toga.

Jedna od novosti svakako je da smo ove godine pripremili poseban prostor za dobavljače alata i servisne opreme, gdje ćete uz standardni izložbeni prostor moći vidjeti i demo prezentacije strojeva, dizalica i nekih novih tehnologija! Kao i svakog našeg sajma, jedan od nezaobilaznih sadržaja su i prezentacije u poznatom Inter Cars Show Trucku. Ove godine ćete imati priliku slušati stručnjake renomiranih svjetskih brendova poput PirellijaSchaefflera i drugih koji će prezentirati svoje najnovije tehnologije i proizvode.

Kako ne bi sve bilo posvećeno samo poslu, bogat zabavni program osigurati će da svatko nađe ponešto za sebe. Već poznati nogometni turnir sigurno će opet okupiti veliki broj ljubitelja najbitnije sporedne stvari na svijetu, DJ-i i atraktivne plesačice će osigurati dobar provod, a naš Matija Podhraški će svojim Stunt Show programom sigurno ostaviti bez daha! Isto kao, imati ćete priliku upoznati i naše sponzorirane vozače - Martina VugrinecaLorisa MajcanaKreator Team RacingMatiju PodhraškogMarka Palijana

A nakon svega toga, s početkom u 20h kreće VIP Party na kojemu će uz široku ponudu hrane i pića, te zabavni program (plesačice, izvođači i pokoje iznenađenje) zabava biti osigurana svima!

Do početka sajma ostalo je nešto manje od 4 tjedna, i dok mi radimo završne pripreme, podsjetite se kako je bilo na prijašnjim sajmovima:

Vidimo se 02.06.!

Vaš Inter Cars