Datum objave: 2018-07-26

8. Inter Cars kućni sajam sažetak


Već 8. po redu Inter Cars kućni sajam je iza nas. Prva subota u lipnju bila je rezerivarana za najveći do sada Inter Cars sajam autodijelova i popratne industrije. Na izložbenom prostoru veličine 2.200 m2, 50ak najvećih svjetskih proizvođača rezervnih dijelova, alata i servisne opreme prezentirale je svoje proizvode i novitete. Jedan od noviteta je bio i prostor posvećen isključivo alatima i strojevima, koje su posjetitelji imali priliku vidjeti uživo i isprobati strojeve te saznati sve potrebne informacije poput dostupnosti, cijena, specifikacija i sl.

8. IC sajam.jpg
ShowTruck.jpg
IMG_7458.jpg
IMG_6943.jpg
IMG_6949.jpg
IMG_7117.jpg
IMG_8186.jpg
IMG_6801 (2).jpg
IMG_7956.jpg
IMG_8167.jpg
IMG_7271 (2).jpg
IMG_7832.jpg
IMG_7797.jpg
IMG_7667.jpg
IMG_8312.jpg
IMG_8924.jpg
IMG_8723.jpg

Kao i svake godine, događaj je bio pun zabavnih i edukativnih sadržaja. U Show Trucku su se održale edukacije raznih dobavljača kojima smo htjeli posjetiteljima dati dublji uvid tehnologije koje će obilježiti buduće godine. Mnogi dobavljači imali su na svojim štandovima nagradne igre i natjecanja za one s najboljim znanjem ili vještinama.

Kako sve ne bi bilo vezano samo uz autoindustriju, posjetitelji su mogli popratiti malonogometni turnir na kojemu su sudjelovale Inter Cars poslovnice, ekipe naših kupaca i partnera te ekipe iz uprave Inter Cars Hrvatske. Već tradicionalni posjet Old Timer kluba Zagreb pobudio je interes prisutnih, ali sa sigurnošću najveću pozornost privukle su plesačice i show „Car wash“.

Sa završetkom dnevnog dijela sajma završio je i službeni program, te sve što je preostalo je bilo dobro proslaviti još jedan sajam!

Kao glavnu zvijezdu večeri prisutni su dočekali Lidiju Bačić i njezin bend. Prije koncerta atmosferu je zagrijala plesačica s vatrom, a zatim je Lidija sa svojim bendom zapalila atmosferu i zabavila sve prisutne.

Htjeli bismo zahvaliti svim našim kupcima, partnerima i prijateljima koji su prisustvovali sajmu te se nadamo da ćemo se s Vama družiti i u sljedećim prilikama!

Slike i video sa sajma možete pronaći na sljedećim linkovima:

 slike

 - video

Vaš Inter Cars