Datum objave: 2019-02-01

Osvoji Contitech servisnu opremu

Dragi partneri,

Obavještavamo vas da od danas kreće promotivna ponuda na sve Contitech grupe proizvoda.

contitech_servisna_oprema_2019_banner.jpg
Najbolji kupci imat će priliku osvojiti Contitech servisnu opremu i to prema sljedećim pravilima:
  • TOP 3 kupca s najvećim ostvarenim prometom osvojit će TOOL BOX V03 u vrijednosti 539 €. Svi alati za sadašnje motore Renault na dohvat ruke.
  • Kupci koji ostvare promet veći od 8.000 kn osvojit će BTT MiniBelt tension Tester u vrijednosti 98,50 €. Mjerač napetosti remena može na brz i jednostavan način provjeriti zategnutost zupčastog remena. 
  • Kupci koji ostvare promet veći od 5.500 kn osvojit će ELAST TOOL F01 ili UNI ELAST TOOL u vrijednosti 65 €. ELAST TOOL F01 je poseban alat koji se koristi za montažu remena generatora, a ujedno sprječava oštećenje remena i remenice. UNI ELAST TOOL je visokokvalitetni univerzalni alat za ugradnju i demontažu elastičnog klinasto-rebrastog remena. Njegova jedinstvena konstrukcija omogućuje stručnu zamjenu remena neovisno o vozilu. 
  • Kupci koji ostvare promet veći od 4.000 kn osvojit će Mjerač duljine u vrijednosti 35 €. Mjerač duljine omogućuje pouzdano mjerenje klinastih i klinasto rebrastih remena. Prednosti su mu jednostavno i brzo rukovanje, brzo očitavanje i pouzdanost na izmjerenje vrijednosti.
Akcija vrijedi samo za Inter Cars veleprodajne kupce od 01.02. do 01.04.2019.