Datum objave: 2019-07-17

Akcijska ponuda alata i servisne opreme - srpanj

Dragi partneri,

izašao je novi akcijski letak alata i servisne opreme.

banner_alati.jpg
Novi akcijski letak potražite u najbližoj poslovnici. Na 12 stranica potražite 100 artikala čija je cijena snižena u prosjeku od 15-30%.

Iz ponude izdvajamo:

TEX G12550 – Texa Laser Examiner je inovativan ručni laserski skener koji će zasigurno podići novu razinu usluge i povjerenja Vaših klijenata prilikom prezentiranja potrebe zamjene pneumatika i kvarova na ovjesu vozila koji dovode do neravnomjerne potrošenosti gazne površine. Ujedno sa ovim uređajem možete brzo i efikasno očitati stanje istrošenosti kočionih diskova. Sve to obavite na vozilu i prezentirajte putem atraktivnog ispisa u manje od 2 minute. Ukoliko ste zainteresirani za prezentaciju na vozilu, kontaktirajte najbližu Inter Cars poslovnicu!

EEWAEU544TH4 – John Bean V2280 3D uređaj za geometriju kotača najnovije generacije prilagođen neovisnim servisima a koji ujedno pruža intuitivan grafički prikaz, specijalne video upute podešavanja ovjesa i kamere koje automatski prate poziciju vozila na dizalici. Uređaj odlikuju inteligentan software, preciznost i jednostavnost korištenja.  JohnBean brend kao prvi proizvođač uređaja za geometriju kotača još od davne 1925. godine pa sve do danas je ostao jedan od vodećih proizvođača opreme za geometriju kotača i vulkanizersku opremu.

EEWH586AE2 – JohnBean T7800P PROspeed montirka omogućuje visoku produktivnost klasične montirke i visoke performanse beskontaktne moderne montirke sa centralnim prihvatom kotača. Sa bočnim odvajačem normalnih pneumatika, bežičnom komunikacijom za stezanje kotača, top za brzo upuhivanje zraka, lift za kotače, kamera, video prijenos slike na ekran za lakše praćenje rada na donjem dijelu kotača te WDK certifikat čine ovu montirku nezamjenjivom u vulkanizerskim radionicama i većim auto servisima.   

PRO-CUT 9.1  je  svjetski br. 1 u tokarenju diskova na vozilima. Razvijena prvenstveno za ovlaštene servise te kako bi se postigla visoka preciznost obrade površine. Obrada 9 minuta po jednom disku.
Povećajte prihode, riješite probleme diskova koji tresu, poboljšajte karakteristike kočenja kod zamjene disk pločica, korodiranih diskova ili pripreme vozila za daljnju prodaju.

007935110715 – Magneti Marelli ECO WASH je uređaj za pranje dijelova koji ne šteti okolišu i Vašem zdravlju. Uz pomoć prirodnih enzima rastvara nečistoće bez primjene otapala tako da se može koristiti za materijale od raznih osjetljivih legura ili dijelovima sa lakiranim površinama.


Letak prelistajte ili otvorite OVDJE.

Akcijska ponuda traje do 30.09.2019. ili do prodaje zaliha.