Publication date: 2019-11-29

Novosti - IC katalog

IC Katalog našim kupcima omogućuje brz i potpun pristup robi koju možemo isporučiti, a za svaki artikl navedeni su cijena i dostupnost.

objave_fb_ICC.jpg

Stanje artikala se vidi u stvarnom vremenu na svim lokacijama u našem logističkom lancu - poslovnice, regionalna skladišta u Hrvatskoj i Poljskoj. Podaci u IC katalogu su uvijek ažurni i našim kupcima pružaju sigurnost da će ono što vide i naruče biti dostavljeno u najbržem mogućem vremenskom periodu.

Svaka narudžba prolazi proces verifikacije koji daje povratnu informaciju kupcu, je li njegova narudžba zaprimljena ili ne, te ako narudžba nije zaprimljena, kupcu se objašnjava zašto, te ga se vodi korak, po korak, kako bi narudžba prošla.

Na donjem prikazu ćemo vam prikazati provjeru stanja za artikl KYB339763 prednji amortizer.



1. Pretraživanje traženog artikla pomoću šifre u IC katalogu.




2. Nakon odabira traženog artikla na desnoj strani vašeg ekrana pojavit će se stavka "Ostale poslovnice".   



3. Klikom na stavku "Ostale poslovnice" otvara se prozorčić s Vašom matičnom poslovnicom, stanjem zaliha na istoj, vremenom dostave i krajnjem roku za narudžu artikala na tu poslovnicu u tekućem danu.  Osim Vaše matične poslovnice, bit će vam prikazano i stanje zaliha na ostalim HR poslovnicama, kao i stanje zaliha na centralnim skladištima u Poljskoj.

Za više informacija kontaktirajte svoju poslovnicu ili prodajnog predstavnika.